LÖSEV SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA FATİH PORTAKAL ACIBADEM 2 DOĞA OKULLARI KAMPÜSÜMÜZDE

Ekranların en sevilen ve en çok izlenen haber spikerlerinden Fatih Portakal, LÖSEV'e destek vermek amacıyla okulumuzda söyleşi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : lösev , destek , söyleşi , fatih portakal , Doğa Okulu Ailesi , spiker , sunucu

Meslek hayatından, bu günlere nasıl geldiğinden, kimler ile çalışma fırsatı yakaladığından ve canlı yayında yaşadığı olaylardan bahsederek öğrencilerimize keyifli dakikalar yaşattı. Soru sormak isteyen öğrencilerimiz arasından seçimler yaparak, onların cesur sorularına samimi cevaplar veren Fatih Portakal bir kez daha gönülleri fethetti. LÖSEV'e destek vermenin önemine değinen ünlü spiker, bu konuda hassas olunması ve bu tür durumların hepimizin başına gelebileceğini düşünerek hareket etmemiz gerektiğinin altını çizdi. Doğa Okulu Ailesi olarak bizlere de bu projeye destek verdiğimiz için teşekkür etti. Biz de Sayın Fatih Portakal'a bizleri kırmadığı ve okulumuza gelerek sosyal sorumluluk projemize destek verdiği için tekrar çok teşekkür ediyoruz.