LÜLEBURGAZ KAMPÜSÜNDE 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI!

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü ve Trakya Üniversitesi iş birliği ile küresel sorunlarımızın farkındalığını arttırmak adına Türkiye çapında düzenlenen "Dünya Su Günü" ödüllü resim yarışması başladı.

ETİKETLER : resim yarışması , lüleburgaz doğa , trakya üniversitesi yarışma , dünya su günü , su konulu resim yarışması

Uluslararası Dünya Su Günü, her yıl 22 Mart’ta tatlı su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve tatlı su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla kutlanmaktadır. Her yıl farklı temalar ile işlenmekte olan Dünya Su Günü’nde, 2019 yılında “Kimseyi Geride Bırakmamak” olarak belirlenmiştir.

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü’nün, farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl 2.sini düzenlediği “Hayatımızda Suyun Önemi” konulu resim yarışmasının başvuruları başladı. Yarışmaya son katılım tarihi 15 Mart 2019!

Ödüller;

Ana Sınıfı
Birincilik ödülü: 500 TL
Üçüncülük ödülü: 150 TL

İlkokul
Birincilik Ödülü: 500 TL
Üçüncülük ödülü:150 TL

Ortaokul
Birincilik Ödülü: 500 TL
Üçüncülük ödülü: 150 TL

Seçici Kurul;

Doç. Kerem İŞCANOĞLU- Kurul Başkanı
Öğr. Gör. Dr. Deniz GÖKDUMAN
Doğa Koleji Resim Öğretmeni Onur KAYNAK

Katılım Şartları;

• Ana sınıfı, İlkokulların 1. 2. 3. ve 4.  sınıflarındaki öğrenciler ile ortaokul 5. 6. 7. ve 8. sınıflardaki öğrenciler bu yarışmaya katılabileceklerdir.
• Resimler, 35 cm x 50 cm resim kâğıdına serbest boyama tekniği (kara kalem, kuru kalem, keçeli kalem, akrilik boya, yağlı boya, sulu boya vb.) ile yapılacaktır. Bunların haricindeki, ölçü ve tekniklerle yapılacak olan çalışmalar değerlendirmeye alınmayacaktır.
• Resimlerin arka yüzüne, öğrenci ve resim öğretmeninin adı soyadı, okulu, sınıfı, numarası, ulaşılabilecek okul adresi ve okul telefonu mutlaka yazılacaktır.
• Resim, paspartu ve çerçeve yapılmadan, sertleştirilmiş ambalajlarda paketlenerek Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsüne gönderilmesi gerekmektedir.

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü İletişim Bilgileri İçin tıklayınız...