LÜLEBURGAZ KAMPÜSÜNDE 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI!

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü ve Trakya Üniversitesi iş birliği ile küresel sorunlarımızın farkındalığını arttırmak adına Türkiye çapında düzenlenen "Dünya Su Günü" ödüllü resim yarışması başladı. Son başvuru tarihi 19 Mart!

ETİKETLER : resim yarışması , lüleburgaz doğa , trakya üniversitesi yarışma , dünya su günü , su konulu resim yarışması

Uluslararası Dünya Su Günü her yıl 22 Mart’ta tatlı su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve tatlı su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla kutlanılmaktadır. Her yıl farklı temalar ile işlenmekte olan Dünya Su Günü’nde, 2018 yılında “Su İçin Doğal Çözümler” olarak belirlenmiştir.

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsünün, farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl ilk kez düzenlediği “Su ve Hayat” konulu resim yarışmasının da başvuruları başladı. 2018 Dünya Su Günü’nün teması olan “Su İçin Doğal Çözümler” ile hayatı güzelleştirecek tüm öğrencileri 19 Mart 2018 tarihine kadar yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz!

Ödüller;

Anaokulu
Birincilik ödülü: Bisiklet
İkincilik ödülü: Sanatsal Malzeme
Üçüncülük ödülü: Sanatsal Malzeme

İlkokul
Birincilik Ödülü: Tablet
İkincilik ödülü: Kindle
Üçüncülük ödülü: Kindle

Ortaokul
Birincilik Ödülü: Tablet
İkincilik ödülü: Kindle
Üçüncülük ödülü: Kindle

Seçici Kurul;

Yrd. Doç Kerem İŞCANOĞLU- Kurul Başkanı
Öğr. Gör. Dr. Deniz GÖKDUMAN
Doğa Koleji Resim Öğretmeni Onur KAYNAK

Katılım Şartları;

Anasınıfı, İlkokulların 1. 2. 3. ve 4.  sınıflarındaki öğrenciler ile ortaokul 5. 6. 7. ve  8. sınıflardaki öğrenciler bu yarışmaya katılabileceklerdir.
Resimler,  35 cm x 50 cm resim kâğıdına serbest boyama tekniği (kara kalem,  kuru kalem, keçeli kalem, akrilik boya, yağlı boya, sulu boya vb.) ile yapılacaktır. Bunların haricindeki, ölçü ve tekniklerle yapılacak olan çalışmalar değerlendirmeye alınmayacaktır.
Resimlerin arka yüzüne,  öğrenci ve resim öğretmeninin adı soyadı, okulu, sınıfı, numarası, ulaşılabilecek okul adresi ve okul telefonu mutlaka yazılacaktır.
Resim, paspartu ve çerçeve yapılmadan, sertleştirilmiş ambalajlarda paketlenerek Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsüne gönderilmesi gerekmektedir. Kampüs iletişim bilgileri için tıklayınız...