MAHLAS TUNA YILMAZ BİR KEZ DAHA İSTANBUL ŞAMPİYONU!

Küçük Doğa Harikamız Mahlas Tuna Yılmaz, bu yıl da wushuda İstanbul şampiyonu oldu.

ETİKETLER : wushu , spor eğitimi , başarı , madalya , milli takım wushu , mahlas tuna yılmaz , Chang Quan , florya doğa

26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Pendik - Kurtköy Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 2017-2018 Eğitim Yılı İstanbul Okullar Arası Minik-Yıldız ve Gençler Wushu Şampiyonası'nda Florya Kampüsü 2. sınıf öğrencimiz Mahlas Tuna Yılmaz, 32 Form Chang Quan kategorisinde şampiyon oldu. Bulunduğu grubun en küçük yarışmacısı olmasına rağmen ilkokul kategorisinde şampiyonanın 8.50 ile en yüksek puanını alan Mahlas Tuna Yılmaz performansı ile göz doldurdu.

3 Türkiye şampiyonluğu ve sayısız başarısı bulunan öğrencimize bu yıl da Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.