MAKER TÜRKİYE DOĞA ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU!

Doğa Öğrencileri Maker Türkiye Kurucusu Ongun Tan ve ?İstanbul MakerLab Kurucusu Zeynep Karagöz ile bir araya gelerek, Maker Hareketi'ne start verdi!

ETİKETLER : maker , hareket , etkinlik , panel , proje , ataşehir 3 kampüsü , isruptive , teknoloji , ongun tan , makerlab , zeynep karagöz

İsruptive teknolojileri, değişen kültür ve Maker Hareketini anlatan panel çalışmasında; Doğa Öğrencileri Maker kapsamında neler yapılabileceğini ve Maker Hareketinin üretimde nasıl uygulandığını Türkiye’nin en önemli isimlerinden dinleyerek, yapmak istedikleri çalışmaları paylaştı. Doğa Okulları Ataşehir 3 Bilim Kampüsü öğrencileri sahip olduğu Maker atölyesi ile yapacakları projeler öncesi uzmanlardan işin püf noktalarını dinleme şansı yakalayarak proje geliştirirken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında önemli bilgiler edindiler.