MAKERS DAY PANAYIRI "BEYKOZ KAMPÜSÜ'NDE GERÇEKLEŞTİ!

Doğa öğrencilerinin; velileri ile katılım sağlayarak elektronik devreler ve motorlar aracılığı ile yapılan “şey”leri, 3 boyutlu yazıcılar ile basılan ve üretilen nesnelere dönüştürdüğü Makers Day keyifli bir güne sahne oldu.

ETİKETLER : maker takımı , makers day , beykoz kampüsü , 3d yazıcı atölyesi , 3d yarışması , eğitim teknolojileri , Ardunio , Makey Makey , 3D Yazıcı

Seminer ve atölyelerden oluşan “Makers Day” panayırında öğrencilerimizin geliştirdiği projeler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

20 Mayıs tarihinde Beykoz Kampüsü'nde gerçekleşen panayırda Ardunio, Makey Makey ve 3D Yazıcı olmak üzere üç ayrı atölye düzenlendi. Ortaokul öğrencilerimiz Ardunio atölyesinde elektronik devreler tasarlarken sonrasında 3D printer atölyesinde dijital dünyada tasarladıkları objeleri gerçek dünyada üç boyutlu yazıcılar ile basılan ve üretilen nesnelere dönüştürdüler. Küçük mucitlerimiz ilkokul öğrencilerimiz ise Makey Makey atölyesinde meyveler ve oyun hamurlarından piyano ve joypad yaparak, üreten bir neslin felsefesini aşıladılar.