MATEMATİK DOĞA'MIZDA VAR!

Waterloo Üniversitesinin 9. sınıflara yönelik Pascal Mathematics Contest, 10. sınıflara yönelik Cayley Mathematics ve 11. sınıflara yönelik Fermat Mathematics Contest'te başarı!

Waterloo Üniversitesinin her yıl düzenlediği; 9. sınıflara yönelik Pascal Mathematics Contest, 10. sınıflara yönelik Cayley Mathematics ve 11. sınıflara yönelik Fermat Mathematics Contest, Doğa Koleji Ankara Çukurambar, Ankara Çayyolu, Sarıyer kampüslerimizde başarı ile uygulandı. Şubat ayında katıldığımız Canadian sınavının Cayley dalında, 1606 okul arasından ilk 50 okulun bulunduğu onur listesine giren Çukurambar Kampüsümüz bizleri gururlandırdı.

Ankara Çayyolu Kampüsü öğrencimiz Ali Bora Kaan Gürsan ise 150 tam puan alarak hem sertifika hem de madalya almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi bu üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.