MATEMATİK’TE ALTIN VE BRONZ MADALYA

Kadıköy ilçesi kapsamında liseler arasında düzenlenen matematik yarışmasında, altın ve bronz madalyayı Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı.

ETİKETLER : matematik yarışması , kadköy liseleri matematik yarışması , lise matematik eğitimi , doğa kolej başarı , akademik başarı

Doğa öğrencileri akademik başarılarıyla göz dolduruyor. Atatürk Fen Lisesinin düzenlediği Kadıköy Liseleri arasındaki matematik yarışmasında, Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü Anadolu Lisesi altın ve bronz madalyaların sahibi oldu. Başarılarına her geçen gün bir yenisini ekleyen okulumuzu başarı ile temsil eden 12. sınıf öğrencilerinden Atakan Sarıbulak altın madalya; Adil Numan Çelik ise bronz madalya kazandılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.