MATT MOYER DOĞA KOLEJİ'NDE

The New York Times, Marie Claire, The Independent ve The Guardian gibi dünyanın önemli yayınlarında görev yapan, National Geographic’in düzenlediği fotoğrafçılık kamplarında ders veren dünyaca ünlü fotoğrafçı Matt Moyer, bu kez Doğa’lı gençlere ders verecek.

ETİKETLER : matt moyer , fotoğraf , Doğa Okulu fotoğrafçılık klübü , fotoğraf workshop , national geographic

National Geographic Society’nin 125. Yıl kutlamaları çerçevesinde Doğa Okulu ve National Geographic Türkiye işbirliğiyle Türkiye’ye gelen, dünyanın en ünlü fotoğrafçılarından biri olan Matt Moyer, Doğa Koleji öğrencileriyle biraraya gelecek. 11 Eylül’den Irak Savaşı’na, Afganistan'daki paralı askerlerden, Mısır isyanına, dünyayı etkileyen önemli sosyo-kültürel olayları fotoğraflayan National Geographic fotoğrafçısı Moyer, Doğa Okulu Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerine bir günlük fotoğrafçılık eğitimi verecek.
New York’taki ikiz kulelerin yıkılışı, Afganistan’daki paralı askerler, Amerika’daki sağlık tesisleri ve Irak savaşında çektiği karelerle tanınan ünlü National Geographic fotoğrafçısı Moyer, 14 Kasım’da Doğa Okulu Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri ile bir araya gelecek. Sanatın her alanında başarılı çalışmalara imza atan Doğa Koleji öğrencileri, Beykoz Doğa Kampüsü’nde, Matt Moyer’dan fotoğrafın a-b-c’sini öğrenecek.

Moyer, Beykoz Kampüsünü Fotoğraflayacak!

National Geographic Society’nin 125. Yıl kutlamaları çerçevesinde National Geographic Türkiye işbirliğiyle Türkiye’ye gelen Moyer, bir günlük atölye çalışmasında Doğa Koleji öğrencileriyle birlikte Beykoz Doğa Kampüsü’nü fotoğraflayacak. Moyer, öğrencilerin çektiği fotoğrafları tek tek değerlendirecek. Günün sonunda en güzel fotoğrafın ödüllendirileceği atölye çalışmasında öğrenciler, belgesel fotoğrafçılığı yakından tanıyacak.

Matt Moyer Kimdir?

National Geographic Dergisi’nde fotomuhabiri olarak görev yapan Matt Moyer, dünyayı etkileyen sosyo-kültürel olaylar hakkında çektiği fotoğraflarla tanınır. Daha önce The New York Times, Marie Claire, The Independent ve The Guardian gibi gazete ve dergilerde de çalışan Moyer’in belgesel fotoğrafçılığı birçok kitapta yer almış, eserleri dünyanın birçok yerinde sergilendi. Aynı zamanda Washington’da yer alan The Siena School’un Danışma kurulu başkanı olan Moyer, The National Geographic’in düzenlediği fotoğrafçılık kamplarında da ders veriyor.