MEDYA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Doğa Okulu lise öğrenci meclisleri medya ziyaretlerine devam ediyor.

ETİKETLER : t-MBA , doğa koleji , öğrenci meclisi medya ziyareti , yavuz nart , Serdar Cebe , Emin Çapa

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi Meclis Öğrencileri CNNTURK'te

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lise öğrenci meclisi öğrencileri Duayen gazeteci Emin Çapa, “CNNTURK Güne Merhaba” programı sunucusu Semiha Şahin ve “Bugün” Programı Sunucusu Başak Şengül ile yeni yıllarını kutlayıp, yeni yıl temennilerinde bulundul. Meclis öğrencileri ile sohbet eden ünlü gazeteciler, t-MBA eğitimi ve meclis etkinlikleri hakkında bilgi aldı. Meclis öğrencileri, hayranlıkla izledikleri basın mensupları ile CNNTURK kanalını gezdi. CNNTURK Genel Yayın Yönetmeni Sema Kotay ve Duayen Gazeteci Emin Çapa kanaldaki tüm stüdyoları gezdirirken “Basın Yayın, Medya” konularında öğrencilere bilgi verdi. Meclis öğrencilerinin kendileri hazırladığı özel hediyeler takdim edildi. Hediyelerin kendi ellerinden yapıldığını öğrenen basın mensupları mutluluklarını dile getirdi ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Başakşehir ve Güneşli Doğa Kolejleri Öğrenci Meclisleri t-MBA kapsamında basın ziyaretlerini Kanal D'ye gerçekleştirdi

Kanal D' nin canlı yayın çekimlerinin yapıldığı stüdyoları ve reji odalarını gezerek , yayınlar hakkında bilgi edindiler. Kameralar ve ışık sistemlerini uygulamalı olarak öğrendiler. Haber merkezini gezerek merak ettikleri herşeyi sorma imkanı buldular. Kanal D hafta sonu Ana Haber Bülteni Spikeri Serdar Cebe, öğrenci meclisi ile toplantı odasında gerçekleştirdiği röportajda kendisinden, spikerlik mesleğinden ve deneyimlerinden bahsetti. Sonrasında görsel yönetmen Ayhan Kudat günlük yayın akışı ve haberlerin seyirciye nasıl ulaşması gerektiği ile ilgili bilgileri öğrencilerle paylaştı. Ayrıca Doğa Okulu 'ne özel olarak tasarlanmış lokumlar bütün çalışanlara ikram edildi.

Çamlıca Doğa Koleji  ATV’de!

Çamlıca Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri Turkuvaz Medya Grubu olan ulusal televizyon kanalı ATV’ye yaptığı ziyarette, televizyonculuk ve habercilik meslekleriyle alakalı bilgileri ATV Genel Müdürü Yavuz NART ‘dan aldı. Seslendirme odalarını, montaj alanlarını ve günlük yayın akışının hazırlanışını öğrencilerimizle paylaşan değerli sanatçımız İbrahim Sadri'ye daha sonra ATV Genel Müdürü Yavuz NART’a deneyimlerini paylaştıkları için sonsuz teşekkür ederiz.