MICROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ ZİRVESİ

Microsoft Türkiye Education ekibi, 19 Mart Cumartesi eğitim çözümleri ile Bursa’da...

ETİKETLER : microsoft eğitim çözümleri , öğrenme modelleri , Office 365 , eğitim zirvesi , bursa eğitim

21. yüzyılda Öğrenme Modelleri, Office365’i en etkili bir biçimde eğitim teknolojilerinde nasıl kullanabileceğinin anlatılacağı zirveye Bursa’daki eğitim yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Yer: Hotel Gönlü Ferah
Tarih: 19 Mart 2016
Saat:  13:30 - 17:30
Etkinlik Programı: Okul Dönüşüm Süreçleri / 21.Yüzyıl’da Öğrenme Modelleri / Office 365 Uygulamalı Anlatım

Bu zirveyle Microsoft Türkiye ülkemizde eğitimin teknolojiyle dönüşümü ve yaratıcı düşünceye odaklı gençler yetiştirme vizyonlarına katkı sağlamayı amaçlıyor. Eğitim çözümleri ve teknolojileri siz değerli öğretmenlerimizin gelecek nesillere tuttukları ışığa güç katmaksa en değerli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Zirve, gelecek nesilleri teknolojiyle bir adım öteye taşıyacak siz değerli eğitimcilerimizle bir araya gelebilmek, 21.yüzyıl Öğrenme Modelleri hakkında vizyonu belirlemek ve okullarda Office365 kullanımıyla kolayca hazırlanabilecek ders içerikleri hakkında bilgi verebilmek adına bir fırsat yaratacak.