MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL ERYAMAN BİLİM OKULU'NDA

Milli Takımımızın ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sevilen, başarılı sporcusu Gökhan Gönül, Eryaman Bilim Okulu'nu ziyaret etti.

ETİKETLER : gökhan gönül , ziyaret , eryaman bilim okulu , milli futbolcu , sporcu , fenerbahçe

Öğrencilerle bol bol sohbet edip fotoğraf çektiren futbolcu, Fenerbahçe’nin bu yıl süper ligi şampiyon tamamlayacağını iddia etti. Türk Milli Futbol Takımının Hollanda maçında galibiyeti hak eden tarafken son dakikalarda yediği şanssız bir golle deplasmanda 1 puan almasını da başarı olarak değerlendiren Gönül, grupta tüm maçlara galibiyet hedefiyle çıkıp başarılı olacağız; spor bilimin en önemli parçasıdır, Doğa Okulu Bilim Kampüsü öğrencileri sporun her branşında başarı sağlayabilecek imkana sahip böyle modern bir okulda öğrenim gördükleri için çok şanslı, keşke ben de böyle bir okulda okuyabilseydim dedi.