MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT NARİN'DEN TÜRKİYE REKORU!

Ankara Batıkent Kampüsü öğrencilerimizden Yiğit Narin, yüzme milli takım seçmelerinde iki kategoride Türkiye rekoru kırdı!

ETİKETLER : okul sporları , yüzme , madalya , spor , başarı , doğa spor başarısı , yiğit narin , yüzme türkiye rekoru , doğa ankara batıkent

Doğa Okulları Ankara Batıkent Kampüsü 9. sınıf öğrencilerimizden Yiğit Narin, 2016 yüzme milli takım seçmelerinde 50 metre sırt üstü ve 100 metre kelebek kategorilerinde katıldığı yarışmalarda 14 yaş Türkiye rekoru kırdı.

Yiğit Narin, 5-6 Ocak 2016 tarihinde yapılacak Ankara İl birinciliği müsabakalarında şampiyonluk istediğini ve yeni bir rekor için kendini zorlayacağını belirtti. Yiğit kendisine destek olan ailesine, okul yöneticilerine, sınıf arkadaşlarına ve antrenörüne teşekkür etti.

Doğa Okulları olarak öğrencimizi milli takım seçmelerindeki başarısı için kutlar, Ankara İl birinciliği müsabakalarında başarılar dileriz.