MILSET SCIENCE PHOTO CONTEST’DE DOĞA OKULLARI’NIN BÜYÜK BAŞARISI!

Uluslararası platformlarda ödüle doymayan Doğa Okulları başarılarına bir yenisini de MILSET'te ekledi.

ETİKETLER : Milset , science , photo , contest , başarı , fotoğraf , yarışma , bilim , ataşehir doğa , bahçelievler doğa , gaziantep doğa , fulya aydındağ , merve su , burak kaan azak

“Bilime Gözlerinizi Açın” sloganıyla 2007’den günümüze dünyanın en önemli fotoğraf yarışmalarından olan MILSET Bilim Fotoğraf Yarışması’na (MILSET Science Photo Contest) bu sene Türkiye'den Doğa Okulları başarıları ile damga vurdu. Profesyonel fotoğrafçıların da devamlı katılım gösterdiği bu prestijli yarışmada 41 ülkeden toplam 1219 fotoğraf yarıştı. Bu sene 9.’su düzenlenen bu büyük organizasyonda Ataşehir Doğa Kampüsü öğrencilerinden Fulya Aydındağ gümüş madalya, Bahçelievler Doğa Kampüsü öğrencilerinden Merve Su ve Gaziantep Doğa Kampüsü öğrencilerinden ise Burak Kaan Azak bronz madalya almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve bilimsel danışmanlıklarını yürüten Biyoloji Öğretmenlerimiz Emine Er Yılmaz, Aybala Gökçen, Duyşen Kuş, Gülay Kanışlı ve Gizem Türer’i başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.