MİNİK KALPLER, DÜNYA ÇOCUKLARI İÇİN BARIŞ VE MUTLULUK SATRANÇ TURNUVASINDA DOĞA’DA BULUŞTU

Minik kalplerin büyük hamleleri bu kez dünya çocuklarının barış ve mutluluğu içindi. Doğa Koleji İncek Kampüsünde gerçekleştirilen “Barış ve Mutluluk Satranç Turnuvası’’ 6-7 Mayıs tarihlerinde farklı okul ve illerden gelen 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.2 gün süren turnuvada :7-8-9-10-11-12-13 yaş kategorilerinden ilk 3’e giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirilirken 4. ve 5. olan sporcular madalya almaya hak kazandı. Ayrıca 5-6 yaş kategorisinde yarışan tüm sporcular ve turnuvaya katılan tüm kız sporculara da madalya verildi. Turnuva sporcuların ve ailelerinin heyecanlı olduğu kadar mutlu dakikalarıyla son buldu. Turnuva sonuçları :

ETİKETLER : satranç turnuvası , satranç eğitimi , ankara incek kampüsü , barış ve mutluluk satranç turnuvası

Minik kalplerin büyük hamleleri  bu kez dünya çocuklarının barış ve mutluluğu içindi. Ankara İncek Kampüsü'nde gerçekleştirilen “Barış ve Mutluluk Satranç Turnuvası’’ 6-7 Mayıs tarihlerinde farklı okul ve illerden gelen  400 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 2 gün süren turnuvada 7-8-9-10-11-12-13 yaş kategorilerinden ilk 3’e giren sporcular  kupa ve madalya ile ödüllendirilirken 4. ve 5. olan sporcular madalya almaya hak kazandı. Ayrıca 5-6 yaş kategorisinde yarışan tüm sporcular ve turnuvaya katılan tüm kız sporculara da madalya verildi. Turnuva   sporcuların ve ailelerinin heyecanlı olduğu kadar  mutlu dakikalarıyla son buldu.

Turnuva Sonuçları;

7 Yaş Sıralaması