MİNİK KALPLERDEN KARANLIĞA IŞIK

Doğa Okulu öğrencileri kendi sesleri ile hayat verecekleri hikayeler ve kitaplar ile görme engelli arkadaşlarının karanlık dünyasına ışık oluyor.

ETİKETLER : Doğa Okulu Ankara Kampüsleri , Altı Nokta Körler Derneği , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , proje

Doğa Koleji Ankara Kampüsleri “Minik Kalplerden Karanlığa Işık” adlı sosyal sorumluluk projesi başlattı. Her yıl farklı sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerini duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, bu sosyal sorumluluk projesiyle görme engelli çocuklara ışık oluyor. Doğa Okulu & Altı Nokta Körler Derneği işbirliği ile yürütülecek bu projede görme engelli çocuklar için dijital kütüphane oluşturulacak. Doğa Okulu öğrencileri görme engelli arkadaşları için ses kayıt stüdyosuna girecekler ve çocuk kitapları okuyacaklar. Bu proje ile Doğa Okulu Ankara Kampüsleri öğrencileri Altınokta Körler Derneği’ nin dijital kütüphanesine destek olarak, görme engelli arkadaşları için karanlığa ışık olacak.

MİNİK KALPLERDEN KARANLIĞA IŞIK