Haber ve Etkinlikler

Mint-o-lympics'DE BAŞARI GELENEĞİ

Almanca olimpiyatları Mint-o-lympics'de 2 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalyanın sahibi olduk. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


2023 Minticity Online Almanca Eğitim Platformu Ödülleri sahiplerini buldu. Dünyanın en etkili Almanca olimpiyatları Mint-o-lympics'de 2 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan ortaokul ve lise öğrencilerimizi, eğitmen kategorisinde yarışan öğetmenlerimizi tebrik ederiz. 

Minticity Almanca eğitim platformu yarıştırarak öğrenmeyi hedefleyen ve artık Almanca eğitim sektöründe gelenekselleşen Mint-o-lympics (Minticity Olimpiyatları), Minticity ile ders yapan dünya çapında 500'den daha fazla özel okuldan öğrenciler ve öğretmenler katılıyor. Çözüm kitapçıkları, dijital kütüphanesi, kısa filmleri. kayıtlı konu anlatımları, gramer rehberi, dijital sözlüğü, online sınavları ve etkin ölçme -değerlendirme sistemiyle Minticity her yaş kategorisinde dünyanın en yetkin Almanca öğrenme platformu niteliğinde ve Doğa Kolejinin Almanca müfredatıyla %100 uyumlu.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL