MOSKOVA'DA DÜZENLENEN ULUSLARARASI ISTOKI MÜZİK FESTİVALİ'NDE BÜYÜK BAŞARI!

Kurtköy Kampüsü. sınıf öğrencilerimizden Selvi Can, Moskova'da düzenlenen Istoki Müzik Festivali'nde 2. olarak bizleri gururlandırdı ve Planet of Art Washington Müzik Yarışması'na katılma hakkı kazandı.

ETİKETLER : istoki müzik festivali , müzik eğitimi , iclal muslu , planet of art , kurtköy doğa , selvi can , ilkokul müzik eğitimi

18 ülkeden 30 özel yetenekli öğrencinin yarıştığı Moskova’daki Istoki Müzik Festivali'nde ülkemizi ve okulumuzu temsil eden Kurtköy Kampüsü 4.sınıf öğrencilerimizden Selvi Can, 2. seçilerek madalyasını aldı.

Müzik öğretmenimiz Demren Erol’un katkılarıyla yarışmaya hazırlanan ve koro eğitimine devam eden öğrencimiz Selvi Can bu derecesiyle Planet of Art Washington yarışmasına da davet edilerek ülkemizi yeniden temsil etme  hakkına sahip oldu. Kurtköy Kampüs Müdürümüz Serpil Özay, Müzik Zümre Başkanımız İclal Muslu ve müzik öğretmenlerimiz öğrencimizin başarısının devamı için gerekli tüm desteğin verileceğini belirtti.