MÜZİK AKADEMİSİ SERTİFİKA PROGRAMI

İTÜ Türk Musiki Devlet Konservatuarı onaylı Müzik Akademisi kayıtları başladı! Tüm öğrenciler piyano, keman ve gitar branşlarında sertifika sınavı için başvuru yapabilir.

Piyano, gitar ve keman branşlarında eğitim alan kurum içi ya da kurum dışı tüm öğrencilerimizin performanslarını taçlandırmak amacıyla hazırladığımız İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı onaylı sertifika programımızın kayıtları 29 Kasım 2022 tarihinde başladı. Dört sertifikadan oluşan programda öğrencilerimiz donanımlı enstrüman öğretmenleri ile online derslere katılarak sınava hazırlık sürecini tamamlayacak, başarılı performans gösteren öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazanacaklar.

• Öğrenciler; piyano, keman ve gitar branşlarında 1.2. ve 3. seviye sınavı için başvuru yapabilir.
  • Müzik Akademisi Sertifika Programı”na katılacak olan öğrencilerimizin, sınavına girecekleri  seviyeye uygun enstrüman hakimiyeti olması gerekmektedir. Online derslerde sadece öğrencilerimizin  mevcut enstrüman bilgisine destek olunup sınava hazırlanmaları hedeflemektedir.
  • “ İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı” onaylı sertifika programı olan “Müzik Akademisi” online derslerimiz 12 Aralık 2022- 6 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
1. Ders: 12-16 Aralık 2022
2. Ders: 19-23 Aralık 2022
3. Ders: 26-30 Aralık 2022
4. Ders: 2-6 Ocak 2023
  • Her öğrenci haftada bir gün (60 dakikalık online ders) olmak üzere toplam dört online derse katılabilir.
  • Online dersler 18.30 – 19.30 ya da 19.30 – 20.30 saatleri arasında yapılır. ( Öğrencinin programına göre ders planlaması yapılmasına destek olunur.)
  • Kayıt başvuruları 29 Kasım-11 Aralık 2022 tarihleri arasında devam edecektir.
  • “Müzik Akademisi Sertifika Sınavı”na katılmak isteyen öğrenciler için aşağıdaki banka hesap numarasına “500 TL” sınav katılım bedelinin yatırılmasını, açıklama bölümünde MÜZİK AKADEMİSİ ve öğrenci ad-soyad bilgilerinin yazılı olduğu dekontun 0544 862 09 77 numaralı telefondan Doğa Koleji Müzik Bölüm Başkanı Yasemin Hür’e  mesaj yoluyla iletilmesini önemle rica ederiz.
BANKA HESAP BİLGİLERİ:
AKBANK / ARI İNOVASYON ve BİLİM EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş./ TR59 0004 6006 3288 8000 1906 75

Öğrenci Adı ve Soyadı:
Öğrencinin Okulu/Kampüsü: