MY HOMETOWN

Bursa Hamitler Kampüsümüzün 11 ortak ülkeyle yer aldığı e- Twinnig My Hometown projesi başarıyla devam ediyor.

Polonya, İtalya, İspanya, Romanya ve Türkiye’den toplam 11 ortak okul ile başlatılan ve 2023 Haziran ayına kadar devam edecek olan e- Twinnig My Hometown projesi, paydaşların birbirlerinin kültürel ve sosyal özelliklerini tanımasını ve yapılan çevrim içi etkinliklerle yabancı dil becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Türkçe Öğretmeni Berna Gülcan, Kodlama - Robotik Öğretmeni Fatma Nur Aksu ve İngilizce Öğretmeni M. Mert Sarı danışmanlığında sürdürülen proje kapsamında gerçekleşen etkinliklerde öğrenciler, dil becerilerini, özgüvenlerini, işbirliği içinde çalışma becerilerini geliştirirken farklı ülkelerin kültürlerini tanıma fırsatı buluyor, internet ve web 2.0 araçlarını etkin bir şekilde kullanıyorlar.

Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimizle başarılar dileriz.