MY HOMETOWN eTWINNING PROJESİNE 3 ÖDÜL BİRDEN

Bursa Hamitler Kampüsümüzün 11 ortak ülkeyle yer aldığı eTwinning My Hometown projesi 3 Ulusal ve 3 Avrupa kalite etiketiyle ödüllendirildi.

Hamitler Kampüsü öğretmenlerimiz, 9- 13 yaş aralığındaki öğrencilerin katılımı ile aralarında Polonya, İtalya, İspanya, Romanya ve Türkiye’den toplam 11 ortak okul ile eTwinning My Hometown projesi ile 3 ulusal ve 3 Avrupa etiketi almaya hak kazandı. Proje paydaşların birbirlerinin kültürel ve sosyal özelliklerini tanımasını ve yapılan çevrim içi etkinliklerle yabancı dil becerilerini geliştirmeyi hedefleyerek başarıyla sürdürüldü.

Özlüce Kampüsü Ortaokul Müdür Yardımcısı Berna Gülcan ve Kodlama - Robotik Öğretmeni Fatma Nur Aksu danışmanlığında Hamitler Kampüsü Ortaokul öğrencileri ile sürdürülen proje kapsamında gerçekleşen etkinliklerde öğrenciler, dil becerilerini, özgüvenlerini, işbirliği içinde çalışma becerilerini geliştirirken farklı ülkelerin kültürlerini tanıma fırsatı bulup, internet ve web 2.0 araçlarını etkin bir şekilde kullandılar.