NESİLLER YAŞLILAR HAFTASI'NDA BULUŞTU!

Doğa öğrencilerinden anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi daha...

ETİKETLER : yaşlılar haftası , nesiller el ele , proje , sosyal sorumluluk , Ortaokul Sosyal Bilgiler Bölümü , huzurevi , yaşlılar

Doğa Koleji, eğitimde sosyal sorumluluğa yer vererek paylaşımı ve yardımlaşmayı ön plana çıkaran farklı alanlardaki sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal duyarlılığı artırmayı ve ortak sorunlara çözümler üreterek öğrencilerimize kendilerini geliştirme fırsatları yaratıyor. Ortaokul Sosyal Bilgiler Bölümü öncülüğünde yürütülen ‘’Nesillerle El Ele’’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında; Doğa Koleji’nin Türkiye’deki birçok kampüsünde öğrenim gören yüzlerce öğrenci; Yaşlılar Haftası’nda huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.