NEVZAT AYDIN’LA GİRİŞİMCİLİK ÜZERİNE

yemeksepeti.com’un CEO’su ve Kurucu Ortağı Nevzat Aydın, Doğa Okulları Cevizlibağ Kampüsü'nde verdiği seminerde öğrencilerle girişimcilik üzerine sohbet etti ve başarı hikayesini paylaştı.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , business strategy , nevzat aydın , , t-mba eğitim modeli , girişimcilik , online girişimcilik , marka değeri çalışması , cevizlibağ kampüsü

Cevizlibağ Kampüsü t-MBA Öğrenci Meclislerinin hazırladığı video ile başlayan söyleşi programı yine öğrencilerin moderatörlüğünde devam etti. Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan yemeksepeti.com' u kuran ve 12 yılda yüksek marka değerine ulaştıran Nevzat Aydın, Melih Ödemiş ve Cem Nufusi ile birlikte yarattıkları başarı öyküsünü geleceğin girişimci adaylarıyla paylaştı. Girişimciliğin püf noktalarını anlatan Nevzat Aydın proje ve girişimcilik fikri olan öğrencilere samimi tavsiyelerde bulundu. Almış olduğu eğitimin kazanımlarından bahseden Aydın, eğitim hayatının önemini vurguladı.

Nevzat Aydın seminer sonunda son yatırımlarından bahsederek öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevapladı.