ÖĞRENCİ MECLİSLERİ CUMHURİYET SEVİNCİNİ DOYASIYA YAŞADI, YAŞATTI

94 yıl önce tohumları serpilen Cumhuriyetimiz, bugün ulu bir çınar... Bu bilinçle yetişen lise öğrenci meclislerimiz Cumhuriyetimizin 94. yılını gerçekleştirdikleri birbirinden anlamlı etkinlikler ile kutladı.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , cumhuriyet bayramı , cumhuriyet etkinlikleri , cumhuriyet kutlamaları , cumhuriyet yürüyüşü , tbmm ziyaret

"Doğa Nesli"nin Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm Türkiye'yi sardı. t-MBA Öğrenci Meclisleri gerçekleştirdikleri anlamlı etkinlikler ile fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirdiğimizi bir kez daha gösterdi.

Meclis öğrencilerimiz, kendi tasarımları olan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" temalı panolar ve görsel çalışmalar ile tüm kampüslerimizi kırmızıya boyadı. Yine kendi tasarımları olan kitap ayraçlarını, kurabiyeleri, bayrak ve tişörtleri kendi elleri ile bayram coşkusunu yaşayan öğrenci ve velilerine dağıttı. Bir grup öğrenci "Türkiye Büyük Millet Meclisi"ni ziyaret ederken bir grup öğrenci de kampüslerinde tören hazırlıklarını gerçekleştirdi. Cumhuriyet defilesi, vals gösterisi ve koro seslendirmeleri ile tüm kampüslerimizde bayram coşkusu yaşandı. Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşını anlatan gösteriler ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadeleye destek olan tüm kahramanlarımız gerçekleştirilen törenle anıldı.