ÖĞRENCİ MECLİSLERİ SİLİKON VADİSİ'NDE GOOGLE'I ZİYARET ETTİ

Öğrencilerimiz Silikon Vadisi’nde Google’ı ziyaret ederek burada girişimcilik, ticaret, üretim, fikir gibi konulardan oluşan bir seminer aldılar.

ETİKETLER : Doğa Okulu öğrenci meclisleri , silikon vadisi , google , google ofisi , amerika gezisi , doğa liseleri

Doğa Okulu Öğrenci Meclisleri, Amerika ve Silikon Vadisi gezisinde bir araya geldiler. Silikon Vadisi’nde bulunan en önemli şirketlerden Google’ı ziyaret ederek buradaki üst düzey yöneticilerden girişimcilik, ticaret, üretim, fikir gibi konulardan oluşan bir seminer aldılar.

Google’ı ve çalışma sistemini inceleme fırsatı bulan öğrencilerimiz hayranlıklarını gizleyemediler. Diğer kurumsal şirketlerden çok farklı bir yapıya sahip olan Google, bina içindeki kaydıraklar sayesinde çalışırken eğlenme fırsatı da sunuyor. Google’ın bahçesinde bulunan "Street Wiew" adındaki araba ile İngiltere, San Francisco veya dünya üzerindeki çok farklı bir yeri Google Maps üzerinden sanal olarak gezmenize olanak sağlıyor.

Masa başı çalışma şekline farklı bir yaklaşım getiren Google, ofislerdeki cam bölmelerle ekiplerin birbirleriyle daha samimi çalışmasını ve kurum içi iletişimi güçlendirmeyi hedefliyor. Dileyen çalışanlar bisikletle gezebiliyorken dinlenmek isteyenleri kapsül şeklindeki uyku koltukları bekliyor.

Dünyanın sayılı ekonomi dergilerinden Forbes’ın yaptığı araştırmaya göre Google çalışılabilecek en iyi şirket seçildi. Kuşkusuz bu başarının ardında çalışanlara sunulan imkanlarla yükseltilen motivasyon ve performans yatıyor.