ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN BEDEN DİLİ EĞİTİMLERİ

Doğa Okulu öğrenci meclisleri t-MBA eğitim modeli ile kazandıklarını şirketlerle paylaşıyor. Doğa Okulu öğrenci meclislerinin hazırladıkları "şirketlerde beden dili eğitimi”nin ilk ayağı Mars Logistics ile başladı.

ETİKETLER : t-MBA , beden dili , öğrenci meclisleri
Doğa Okulu Öğrencileri üst düzey yöneticilere bir görüşme esnasında beden dillerini nasıl kullanmaları gerektiği, karşısındaki kişilerin beden dilleri ile kendilerine hangi mesajı verdiği, bu mesajları nasıl olumluya çevirebilecekleri igili konularda Mars Logistics yöneticilerine bilgiler verdi.

Meclis Öğrencilerimizin Mars Logistics’e verdiği eğitimden çok etkilenen İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Hale Engin, kendi satış ekipleri için planladıkları organizasyonda öğrencilerimizin de satış ekiplerine eğitim vermesini rica ettiler. Mars Logistic’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.