ÖĞRENCİLERİMİZ BEDEN DİLİ EĞİTİMİ İÇİN NESTLE'DE

Ataşehir 2 Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri "Beden Dili" sunumlarını Nestle Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirdi.

ETİKETLER : Beden Dili eğitimi , nestle , t-MBA , öğrenci meclisleri

Profesyonel iş hayatına yönelik çalışmalar yürüten t-MBA öğrenci meclisleri, Beden Dili sunumlarını alanlarında en başarılı departman müdürleri karşısında gerçekleştirmeye devam ediyor. Beden Dili Eğitimi vermek üzere Nestle Genel Müdürlük ofisinde üst düzey yöneticilerle bir araya gelen öğrencilerimiz güçlü ve başarılı bir iletişimin en değerli parçasıolan beden dili hakkında eğitim verdiler.

Sunum boyunca hem dinleyenlerin hem de sunumu gerçekleştiren öğrencilerimiz için keyifli geçen seminer iki tarafın da interaktif katılımıyla tamamlandı. Kariyer ve meslek seçimlerine erken yaşta yön veren, bu yönde kendilerini geliştiren başarılı öğrencilerimiz Nestle'den iş teklifleri de aldılar.