ÖĞRENCİLERİMİZ CAMBRIDGE SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yıl da 2012-2013 eğitim öğretim yılında "Starters" ve "Movers" seviyelerinde Cambridge Sınavlarına katılmış ve dil seviyelerini uluslararası standartlarda kanıtlamış olan 1861 öğrencimizin göstermiş olduğu başarının haklı gururunu yaşıyoruz.

ETİKETLER : cambridge sertifikaları , cambridge , sertifika
Doğa Koleji İlkokul İngilizce bölümü olarak misyonumuz, öğrencilerimize mesleki ve akademik temel yabancı dil bilgi ve becerilerini kazandırmanın yanı sıra, onların dünya vatandaşı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemeleri, uluslararası platformlarda kendilerini ifade edebilmeleri ve küresel anlamda söz sahibi olmalarıdır. Bu hedeflerimiz doğrultusunda da Doğa Koleji İlkokul İngilizce bölümü olarak her sene öğrencilerimizi Cambridge Üniversitesi’nin hazırlamış olduğu YLE (Young Learners of English) Sınavlarına hazırlıyoruz. YLE sınavları, dünyada ana dili İngilizce olmayan ülkelerde düzenlenir. Amacı, İngilizce Öğreniminin uluslararası standartlarda geçerliliğini belgelemektir. Doğa Koleji öğrencileri bu sınava katılarak İngilizce eğitiminde dünya standardını yakalamak adına yetkin bir İngilizce öğrenmekle kalmaz, dünya vatandaşı olma yolunda da sağlam adımlarla ilerlemiş olur. Ayrıca, kazandığı yüksek öz güven sayesinde kendisini uluslararası platformlarda rahatlıkla ifade edebilme şansına erişir.