ÖĞRENCİLERİMİZ ÇANAKKALE'DE!

Çanakkale zaferinin 100. yılında Çanakkale Eğitim ve Uygulama Gezisi'ni yüzlerce öğrencimizle gerçekleştirdik.

ETİKETLER : çanakkale gezisi , Çimenlik Kalesi , Deniz Müzesi , Dardanos Tabyası , Kilitbahir Kalesi , Çanakkale Şehitler Abidesi , Conk Bayırı

Çanakkale Deniz ve Kara Savaşları zaferlerinin 100. Yılı olması nedeniyle her yıl 4. Sınıf öğrencilerimiz ile düzenlediğimiz “Çanakkale Eğitim ve Uygulama Gezisi”ni yüzlerce öğrencimizin katılımıyla bu yıl da büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz; Çimenlik Kalesi, Deniz Müzesi, Dardanos Tabyası, Kilitbahir Kalesi, Çanakkale Şehitler Abidesi ve Conk Bayırı gibi Türk ve dünya tarihinde önemli olan birçok alanı görme imkanı buldular. Gezdikleri alanlarda, öğrendikleri kazanımları, yaşayarak kalıcı hale getirdiler.