ÖĞRENCİLERİMİZ MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI İLE BİR ARAYA GELDİ!

Doğa Okulları Ankara İncek Kampüsü ortaokul ve lise meclis öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı ile bir araya geldi.

ETİKETLER : nabi avcı , milli eğitim bakanı , hour of code , yazılım , doğalı öğrenciler , eğitim teknolojileri

Bakanımız ile sohbet eden öğrenciler özellikle Eğitim Teknolojileri konusunda engelli arkadaşları için projeler üretmek istediklerini, bakanlığımızın çalışmalarında da görev almak istediklerini dile getirdiler. Akıllı sınıflarda ders yaptıkları için kendilerinin ne kadar şanslı olduğunu, geleceğin teknolojik sınıflarının çocukların gözüyle anlatılacağı bir yarışma düzenleyeceklerini de söyleyen öğrencilerimizin heyecanını gören Sayın Bakanımız öğrencilerimizle tek tek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

7-13 Aralık Küresel bir hareket olan "Hour of Code" kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlikleri de anlatan Doğalı Öğrenciler, herkesin kendi oyununu kodlayabileceğini, herkesin programlama yapabileceğini kendilerinin de bu küresel harekete destek verdiklerini anlattılar. Milli Eğitim Bakanlığının da kodlama konusunda çalışmalarının olduğunu belirten Bakan Sayın Nabi Avcı öğrencilerimizi kutladı.