ÖĞRENCİLERİMİZ SENEYE ANLAMLI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE BAŞLADI!

t-MBA liderlik akademisine aday olan Kurtköy Kampüsü lise öğrencileri ilköğretim haftası kapsamında iletişime geçtikleri devlet okulunu ziyaret ederek küçük kardeşlerine oyuncak hediye etti.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , liderlik akademisi , sosyal sorumluluk

Tüm Türkiye kampüslerimizde t-MBA liderlik akademisi seçim süreci büyük heyecan ile devam ederken, öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye başladı. İlköğretim haftası kapsamında devlet okulları ile iletişime geçen öğrencilerimiz, içerisinde bir özel eğitim sınıfı olan toplam dört sınıflı İstanbul Tuzla'daki bir okulu ziyaret ederek öğrencilere oyuncak hediye etti. Öğrencilerimizin başlattığı kampanya kısa sürede öğrenci ve velilerin desteğiyle büyük destek görürken toplamda 250 adet oyuncak minik kalpleri sevindirdi. Onursal liderlik akademisi ve aday öğrencilerimiz başarıyla yürüttükleri proje ile seneye anlamlı bir başlangıç yaptılar. Duyarlı ve vicdanlı bir nesil olarak yetişen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.