Haber ve Etkinlikler

ÖĞRENCİLERİMİZ, TÜBİTAK TÜRKİYE FİNALLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

TÜBİTAK Türkiye Finalleri’nde, psikoloji ve biyoloji alanlarında, Doğa Koleji öğrencilerinin 2 ayrı projesi Türkiye 2.liği ve Türkiye 3.lüğü dereceleriyle çok büyük başarılara imza attı.


Bu yıl 53.sü düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finallerine Bölgelerinde 1. olarak katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Acarkent Kampüsü öğrencimiz Hasan Hakan Sarıca danışman öğretmeni Makbule Nevra Düşer ile birlikte Biyoloji alanında, “immobilize enzimler kullanarak plastiklerin biyobozunumunun artırılması ve kısa sürede parçalanması sağlanarak çevre kirliliğinin azaltılması ve biyoçeşitliliğin korunması” amacıyla hazırladıkları İmmobilize Enzim Kullanarak Polikaprolakton Hidrolizi isimli projesiyle.Türkiye 2.si, oldu.
 




Yakacık Kampüsü öğrencimiz Ilgın Doğan danışman öğretmeni Bahadır Sesli ile birlikte Psikoloji alanında, “Lise öğrencilerinin, yüz yüze eğitime dönüşte ne derece uyum sağlayabildiklerini görebilmek ve hangi değişkenlerin etkili olabileceği” amacıyla hazırladıkları Yeniden Yüz Yüze Eğitimde Lise Öğrencilerinde Okula Uyum ve Psikolojik Sağlamlık Değişkenleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi isimli projesiyle Türkiye 3.sü olarak çok büyük başarılara imza attılar.
 
 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL