ÖĞRENCİLERİMİZ YAZAR ORHAN PAMUK İLE RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Ortaokul Türkçe dersi kapsamında yürütülen “Ünlülerle Röportaj” projesinde öğrencilerimiz Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk ile buluştu.

ETİKETLER : orhan pamuk , yazar , ortaokul , soes , röportaj , irem ulus , nobel , ödül , türkçe , zümre , semih gümüş

Bursa Özlüce Doğa Okulu öğrencileri, 7 Şubat Cumartesi günü Nilüfer Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu söyleşi gününde Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeydi. Söyleşi konuğu Semih Gümüş’ün sorularıyla Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk’tu. Söyleşi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orhan Pamuk’un yanında Özlüce Doğa Okulu Türkçe zümresi ve ortaokul öğrencileri de vardı. Orhan Pamuk’a soru sormak, kitap imzalatmak ve fotoğraf çektirmek gibi herkesin beklediği şeylerin yanında kamera arkasında onun konuşmalarını, bakışını, telaşını izlemek de çok keyifliydi. Özlüce Doğa Okulu 7.sınıf öğrencisi İrem Ulus’un sorduğu ‘’Teknolojinin dünyasına esir olmuş yeni nesli kitabın dünyasına taşımak için neler yapabiliriz?’’ sorusuna da ‘’Bir şey yapamayız. Kitap okuyan anne babanın çocuğu da kitap okur.’’ diyerek ailelere de güzel bir mesaj vermiş oldu.