Haber ve Etkinlikler

ÖĞRENCİLERİMİZDEN CAN DOSTUM HAREKETİ

Doğa Kolejinin hayvansever öğrencileri, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında hayvan dostları için önemli bir projeye daha imza attı.


Öğrenciler tarafından her yıl düzenlenen hayvan hakları etkinliklerini bu yıl “Can Dostum Hareketi” projesi kapsamında evde yedikleri akşam yemeklerinde fazla kalan yemeklerini "Dostluk Kabı"nda biriktirerek sokakları yuva yapmış hayvan dostları için yardım kampanyası düzenlediler. 9 yıldır hayvan haklarına yönelik projelerini gerçekleştiren öğrencilerimiz kampüslerimizdeki "Farkındalık Duvarı"nı da hayvan dostlarının fotoğrafları ile dolduruldu.

“Bir gün değil her gün” mottosuyla hayvansever bir neslin yetişmesi için dostlarımızla empati kurduğumuz ve onlara karşı sorumluluklarımızı hatırladığımız farkındalık çalışmalarımızla sorumluluklarımızın farkındayız. Tüm Doğa Koleji kampüslerinde hayvan hakları farkındalık çalışmaları gerçekleştirilerek, öğrencilerimiz “Hayvan Hakları Yürüyüşü”nde can dostlarının sesi oldular.

Doğa Koleji Ekoloji Bölüm Başkanı Merve Topçuoğlu, Öğrencilerimizin hayvanlarla olan ilişkilerinin güçlenmesi, doğa ve hayvan sevgisiyle büyümeleri için gayret gösteriyoruz. Kampüslerimizdeki hayvanlarla serbestçe oyun oynuyor, birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alıyorlar. Yıl içinde sürdürülebilir hale getireceğimiz Can Dostum Hareketi ile hayvan dostlarımızı unutmayacağız” dedi.






 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL