ÖĞRENCİLERİMİZDEN MATH LEAGUE 2017'DE İKİ DÜNYA BİRİNCİLİĞİ

Doğa Koleji Ortaokul öğrencileri, tüm dünyada elde ettikleri başarılarla inanılmazı gerçekleştirmeye devam ediyor.

ETİKETLER : soes , matematik , uluslararası , başarı , ortaokul , math league , doğa koleji çayyolu kampüsü , doğa koleji başarı , matematik eğitimi

Her yıl bir milyondan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası matematik organizasyonu ”Math League” yarışmasına bu yıl da Doğa Koleji öğrencileri damgasını vurdu. Her sınıf düzeyi için katılımcıların matematiksel problem çözme yeteneklerinin ölçüldüğü sınavda Ankara Çayyolu Kampüsü takımları, 6 ve 7. sınıf kategorilerinde iki dünya birinciliği elde ettiler. Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen yarışmalara katılım ile öğrencilerimiz kendi yaş gruplarının dünyada karşılaştıkları soruları tanımanın yanı sıra, eğlenceli ve centilmen bir rekabet içerisinde bulunma fırsatını yakalıyor. Katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.