ÖĞRENCİLERİMİZDEN SPORDA ÜSTÜN BAŞARI!

Doğa Okulları sporun her dalında zirvede!

ETİKETLER : Spor , başarı , triathle , sesim alpuğan , çukurambar doğa , avrupa şampiyonası , dünya şampiyonası , modern biathle

Doğa Okulları Çukurambar Kampüsü lise öğrencilerimizden Sesim Alpuğan, 2015 Eylül ayında Fransa’da düzenlenen Modern Pentatlon Lazer-Run Dünya Şampiyonası’nda “Dünya 7.’si” oldu. Öğrencimiz bu başarıyla yetinmeyip 28 Ekim- 1 Kasım tarihleri arasında Kuşadası’nda organize edilen Modern Biathle / Triathle Avrupa Şampiyonası’na da katıldı ve başarılı performansı ile rakiplerini geçerek “Avrupa Şampiyonu” oldu.

Aynı organizasyonda Çayyolu Kampüsü öğrencilerinden Dora Nusretoğlu ise "Avrupa 3.'sü" olarak bizleri gurulandırdı. Bu büyük organizasyonlarda gösterdiği üstün başarılardan dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyoruz.