ÖĞRENCİLERİMİZİN PROF. DR. ÖMER ÖZKAN'LA ANLAMLI BULUŞMASI:"ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR"

Dünyada ilk başarılı yüz naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Sayın Ömer Özkan, Doğa Okulu Antalya' da organ bağışı ile ilgili seminerde öğrencilerle buluştu.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , organ bağışı hayat kurtarır , prof. dr. ömer özkan , seminer

3-9 Kasım Organ Nakli Haftası nedeniyle Antalya Doğa Koleji anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı.  Antalya Doğa Koleji, “Organ Bağışı Hayat Kurtarır” sloganı kapsamında insanlarda organ bağışı farkındalığı yaratmak için dünyada ilk başarılı yüz naklini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Profesör Doktor Sayın Ömer Özkan ve ekip arkadaşı Profesör Doktor Sayın Mehmet Akif Çifçioğlu‘nu davet etti.  Düzenlenen bu organizasyonda  “Organ Bağışı Hayat Kurtarır” diyen Profesör Doktor Ömer Özkan konunun önemine vurgu yaparak daha fazla organ bağışının gerekliliğine dikkat çekti.