ÖĞRENCİMİZ ADA ZEHRA ANLATICI, İTALYA'DA DÜNYA REKORU KIRDI

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Ortaokul öğrencimiz Milli Sporcu Ada Zehra Anlatıcı, İtalya’da katıldığı DS Avrupa Şampiyonası'nda "Dünya Rekoru" kırarak büyük bir başarı elde etti.

ETİKETLER : ada zehra anlatıcı , dünya rekoru , altın madalya , yüzme şampiyonası , spor başarısı , doğa koleji başarı

Doğa Koleji öğrencileri Türkiye'nin dört bir yanında başarıdan başarıya koşuyor. Başarılı sporcu Ada Zehra Anlataıcı en son; TÖSSFED’in düzenlediği Açık Yaş Yüzme Şampiyonasında kurbağalama 100 m yarışlarında ve 50-100-200 m. serbest / sırt stillerinde 1. olmuştu. Bu başarısı ile 4 tane Avrupa A barajını geçerek Eylül Ayında İtalya’da düzenlenen DS Avrupa Şampiyonası'na katılan milli sporcu İtalya’nın Sardunya Adası’nda düzenlenen DSISO Açık Yüzme Şampiyonası’nda 50 metre kurbağalama stilinde 1. olarak 16 yaş altı kategorisinde dünya rekoru elde etti.

Genç sporcumuzu, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.