ÖĞRENCİMİZ HASAN UTKU ALAKEL'DEN ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASINDA ÜSTÜN BAŞARI

2017 Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası'nda Doğa Koleji yine şampiyonluk kupasını bırakmadı.

ETİKETLER : hasan utku alakel , satranç başarısı , gülkız tülay , doğa koleji avcılar , doğa koleji başarı , satranç federasyonu , satranç eğitimi

13-14-15 Eylül tarihlerinde Türkiye Satranç Federasyonu ve Bayrampaşa Belediyesi iş birliği ile düzenlenen 2017 Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası'nda 17 ülkeden en başarılı satranç sporcuları yarıştı. 8 yaş kategorisinde mücadele eden 100 sporcu arasında yerini alan öğrencimiz  Hasan Utku Alakel 1.ik kupasını alarak başarılarını taçlandırdı.

7 turda 6,5 puanla en yüksek puanı alan Avcılar Kampüsü öğrencimiz Hasan Utku Alakel, üstün başarısıyla kupanın yanı sıra madalya ve 500 TL para ödülü almaya hak kazandı.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Gülkız Tülay, kendi kategorisinde birinci olan öğrencimiz Hasan Utku Alakel’i tebrik ederek kazanılan bu kupanın ülkemiz için önemine vurgu yaptı.

Ulusal ve Uluslararası satranç turnuvalarında aldığımız başarılara bir yenisini daha ekleyerek bizleri gururlandıran öğrencimiz Hasan Utku Alakel’i üstün başarısından dolayı tebrik eder, öğrencimizin bu başarısında emeği olan ailesine ve satranç öğretmenlerimiz Melike ve Maksut Gülen’e teşekkür ederiz.