ÖĞRENCİMİZ MİNA ADA SOLAKER YÜZMEDE MADALYAYA DOYMUYOR

Doğa Okulları Kadıköy Kampüsü öğrencilerimizden Mina Ada Solaker yüzmedeki başarısıyla göz kamaştırıyor.

ETİKETLER : yüzme başarısı , kadıköy yüzme eğitimi , doğa okulları , okul sporları , yüzmede madalya , mina ada solaker , türkiye yüzme şampiyonası

Kadiköy Kampüsü öğrencilerimizden Mina Ada Solaker, Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda bireysel yıldızlar yüzme kategorisinde mükemmel bir performans gösterdi. Başarılı sporcumuz, 400 metre karışık ve 200 metre kelebek kategorilerinde Türkiye 1.'liği, 800 metre kategorisinde Türkiye 3.'lüğü, 200 metre karışıkta ise Türkiye 4.'lüğü alarak bizlere büyük gurur yaşattı. Öğrencimizi, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.