ÖĞRENCİMİZ SUDE DOĞAN'DAN ULUSLARARASI RESİM BAŞARISI

Avcılar Bilim Okulu öğrencilerimizden Sude Doğan'ın yaptığı siyah-beyaz resim, ABD'de düzenlenen uluslararası yarışmada Dünya birincisi seçildi.

ETİKETLER : kids art contest , resim yarışması , sude doğan , avcılar bilim okulu , avcılar doğa koleji

Derilerinden nefes alan kurbağaların, çevre kirliliği nedeniyle, yaşam ortamlarının hızla yok edilmesi ve türlerinin tehdit altında olmasından hareketle dünyada etki yaratmayı hedefleyen yarışmada, 10-12 yaş grubundaki yarışmacılar arasından Avcılar Bilim Okulu öğrencilerimizden Sude Doğan'ın yaptığı resim çalışması birincilik ödülüne layık görüldü. ABD'de yapılan yarışmaya 32 ülkeden 973 öğrenci katılmıştı.

Öğrencimizi tebrik ediyor, sanat başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Öğrencimiz Sude Doğan Uluslararası Resim Yarışması