Kurtköy Doğa Okulu 11. sınıf öğrencisi Yağmur Damla Şentürk, New York Devlet Üniversitesi’nin düzenlediği Genius Olimpiyatları'nda bilim kategorisinde hazırlamış olduğu proje ile finale kaldı.

ETİKETLER : genius olimpiyatları , bilim , başarı , eğitim , proje , yağmur damla şentürk

Öğrencimiz projesi ile straforun limon ile geri dönüşümünü sağlıyor. Bu sayede proje enerji tasarrufu sağlama noktasında büyük yarar sağlayacak. Öğrencimize 15-20 Haziran tarihleri arasında New York'ta yapılacak olan finalde başarılar diliyoruz.

ÖĞRENCİMİZ YAĞMUR DAMLA ŞENTÜRK GENIUS OLİMPİYATLARI'NDA BİLİM ALANINDA FİNALE KALDI!ÖĞRENCİMİZ YAĞMUR DAMLA ŞENTÜRK GENIUS OLİMPİYATLARI'NDA BİLİM ALANINDA FİNALE KALDI!