ÖĞRETMENİMLE SATRANÇ OYNUYORUM

Doğa Koleji öğrencileri ‘Öğretmenimle Satranç Oynuyorum’ etkinliğinde öğretmenleriyle tatlı bir rekabet yaşadılar.

ETİKETLER : öğretmenler günü satranç etkinliği , öğretmenimle satranç oynuyorum , satranç dersi , ilkokul satranç , doğa koleji öğretmenler günü , 24 kasım

Atatürk’ün, Millet Mektepleri Başöğretmeni olduğu 24 Kasım 1981 yılından bugüne kutlanmakta olan öğretmenler gününde satranç bölümü olarak her yıl "Öğretmenimle Satranç Oynuyorum" etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz bilgi ve teknolojinin birlikle kullanıldığı satranç eğitimlerinde öğrendiklerini hamlelere dökerek başarmalarını sağlayan öğretmenlerine teşekkür edip saygılarını sundu. "Akıl yaşta değil baştadır" sözünü doğrulayan sonuçlar yaşanırken, küçük Kasparovlar hayranlıkla seyredildi. Etkinlik sonunda öğretmen ve öğrencilerimizin farklı bir deneyim yaşamaktan duydukları mutluluk fotoğraf karelerine yansıdı.

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır."