ÖĞRETMENİMLE SATRANÇ OYNUYORUM

Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm kampüslerimizde "Öğretmenimle Satranç Oynuyorum" etkinliğimizi gerçekleştirdik.

24 Kasım 1981 yılından bugüne kutlanmakta olan Öğretmenler Günü tüm kampüslerimizde birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinliklerle kutlandı. Gelenekselleşen "Öğretmenimle Satranç Oynuyorum" maçlarının heyecanı da yine tüm kampüslerimizi sardı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile düzenlenen satranç turnuvasında öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz satranç maçı yaptılar. Turların ardından öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin gününü kutlayarak verdikleri emekler için teşekkür ettiler.

Öğrencilerimizin satranç derslerinde edindikleri bilgileriyle satranç tahtasına yansıttıkları hamleler hayranlıkla seyredildi. Etkinlik sonunda öğretmen ve öğrencilerimizin farklı bir deneyim yaşamaktan duydukları mutluluk fotoğraf karelerinde yer buldu.