ÖĞRETMENLERİMİZE AB PROJE YAZMA EĞİTİMİ VERDİK!

Türkiye’nin en çok AB Projesi gerçekleştiren eğitim kurumu olma ünvanını koruyan Doğa Okulu akademik ve sosyal alanda da başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor. Öğrenci ve öğretmenlerin ufkunu geliştirecek Avrupa Birliği Projelerinde lider bir okul olan Doğa Okulu’nda proje odaklı çalışmalar büyük önem taşıyor.

ETİKETLER : ab , proje , eitim , AB Proje Yazma Eğitimi , Doğa Okulu AB Projeler Koordinatörlüğü

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji AB Projeler Koordinatörlüğü tarafından Avcılar kampüsümüzde 28-30 Kasım 2014 tarihlerinde öğretmenlere yönelik “AB Proje Yazma Eğitimi” düzenlendi. Eğitim süresince öğretmenlere proje yazma ve yönetmenin detayları ile projelerin eğitim içerisindeki önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.