ÖMER BARIŞ GÖKPINAR, ACIBADEM KAMPÜSÜMÜZDE KONUĞUMUZ OLDU

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya geliyor.

ETİKETLER : ömer barış gökpınar , acıbadem , samsung electronics , samsung türkiye , t-mba eğitimi , lise seminer , lise eğitimi , öğrenci meclisi

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Acıbadem kampüsü öğrencilerimiz Samsung Eelctronics Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barış Gökpınar’la bir araya geldi. Konferans sırasında kariyer, başarı ve girişimcilik ruhu üzerine değinen Gökpınar, t-MBA Eğitim Modeli ile tanışan öğrencilerin hayata hazır olduğunu dile getirdi. Gökpınar, kariyer hedeflerine ulaşmak için yol alan öğrencilere “farkındalığı yüksek, çalışkan ve her şeyden önemlisi iyi insan” olmayı öğütledi.

t-MBA dersleri arasında bulunan Girişimcilik ve İnovasyon dersini alan t-MBA öğrencileri, girişimcilikle ilgili edindikleri altyapıyı kampüslerine gelen girişimcilerden dinleyerek güçlendiriyorlar. t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini, bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri, girişimciliğin toplumsal / bireysel faydaları ve girişimciliğin risklerini paylaşıyorlar.