ONLINE DOGATECH KODLAMA EĞİTİMİ 23 KASIM'DA BAŞLIYOR!

Kodlamaya ilgi duyan ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkes Online DogaTech Kodlama Eğitimi'nde buluşuyor.

ETİKETLER : dogatech , python , robotik eğitimi , yazılım kursu , online kurs , kodris , kodlama eğitimi , blok tabanlı kodlama , kodlama kursu

Sorgulayan, eleştiren, 21. yüzyıl becerileri ile donatılmış yeni bireylerin yetiştirilmesi için, erken yaşta başlayan kodlama eğitimi ile bu becerilerin temelini atıyoruz. Zihinsel gelişimi, problem çözme ve yeni projeler üretme becerisini destekleyen ve 7'den 70'e tüm dünyayı saran kodlama eğitimi şimdi İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinde! Alanında uzman DogaTech ekibi tarafından online olarak verilen "DogaTech Kodlama Eğitimi" sayesinde, kodlamaya ilgisi olan herkes bu alanda kendisini geliştirme imkanı buluyor.

Online DogaTech Kodlama Eğitimi'ne katılım için tıklayınız...

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenleri tarafından verilecek olana DogaTech Kodlama Eğitimi 23 Kasım’da başlıyor. Bu eğitim sayesinde ilkokul öğrencileri Blok Tabanlı, ortaokul öğrencileri ise Python programlama dilini öğrenme şansı bulacak.

7-16 yaş arasındaki çocuklara oyunlaştırma ile kodlama öğretmeyi amaçlayan Kodris platformu üzerinden toplam 30 hafta sürecek online eğitim iki kurdan oluşuyor. Online eğitimleri tamamlayan herkes İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ve Kodris onaylı başarı sertifikası almaya hak kazanacaktır.