ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞECEK 2 CANLI YAYINLA BAŞLIYOR!

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşecek yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında izleyicilere yol gösterecek ve velilerden gelen soruları yanıtlayacak.

ETİKETLER : veli semineri , canlı seminer , canlı yayın , lgs kılavuzu , evde lgs hazırlık programı , uzaktan eğitim , doç. dr. coşkun küçüktepe

İTÜ ETA Vakfı bünyesindeki Doğa Kolejinde eğitim ve gelişim sorumluluğumuzu sadece öğrencilerimizle sınırlı tutmuyor, zorlu süreçlerde velilerimizi de destekliyoruz. Her yıl kampüslerimizde düzenlenen, akademisyenlerin ve uzmanların katılımıyla gerçekleşen Veli Seminerleri, bu yıl canlı yayınlarla evlere konuk oluyor.

Online Veli Seminerleri canlı yayınları öncesinde veliler, dogakoleji.k12.tr/basvurular/canli-seminer linki üzerinden ilgilendikleri semineri seçerek sorularını uzmanlarımıza ulaştırabilirler. Canlı yayın, Doğa Kolejinin YouTube ve Facebook hesaplarından veya dogakoleji.k12.tr/canliyayin linkinden izlenebilecek.

Doğa Koleji Rehberlik Zümresi - LGS Heyecanı ve Evde Hazırlık Süreci – 8. Sınıf- 29 Nisan Çarşamba Saat 17.00

29 Nisan Çarşamba saat 17.00'de gerçekleşecek ilk canlı yayında Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aslan, Kadıköy Kampüsü Rehber Öğretmeni Meriç Çiçek ve Kurtköy Kampüsü Rehber Öğretmeni Ayça Akbaba "LGS Heyecanı ve Evde Hazırlık Süreci" konulu canlı yayında LGS kılavuzunu ve LGS takvimini paylaşarak evde geçirilen bu süreçte sınava hazırlanan öğrencilerin psikolojisi ve ebeveynlerin öğrencilere yaklaşımları hakkında bilgiler verecek. Süreçte yapılması gereken işlemler, sınav takvimi, sınav kapsamı, kontenjan değişiklikleri, sınav öncesi, sınav sırası, sınav sonrası yapılması gerekenler ve sınava hazırlanan öğrencinin psikolojisini anlayarak doğru ebeveyn tutumunu sergileyebilmek canlı yayının konu başlıklarından bazıları. 8. sınıf öğrenci velileri için düzenlenen seminerde velilerimizden gelen sorular da yanıt bulacak.

Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe -Uzaktan Eğitim Sürecinde Çocuğumuzu Desteklemek- İlkokul/Ortaokul-30 Nisan Saat 17.00

30 Nisan Çarşamba saat 17.00'de geçekleşecek canlı yayında Doğa Koleji Akademik Danışmanı Doç. Dr. Coşkun KüçüktepeUzaktan Eğitimde Sürecinde Çocuğumuzu Desteklemek” konusunda ilkokul ve ortaokul velilerimizle buluşacak. Doğa Koleji Türkçe Bölüm Başkanımız Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayında "Ebeveyn olarak evde korona sürecini  nasıl yönetmeliyiz?", "Uzaktan eğitim nedir?" özellikleri, dünyadaki uygulamalar, avantajları ve dezavantajları, uzaktan eğitim sürecinde etkili ebeveyn davranışları, evde kaliteli zaman geçirme ve krizi pedagojik fırsata çevirme konuları masaya yatırılacak ve velilerden gelen sorular yanıtlanacak.