ONUR KOÇ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ!

Microsoft Bulut ve Rekabet Programları Genel Müdür Yardımcısı Onur Koç Doğa Okulu öğrencileri ile buluştu!

ETİKETLER : onur koç , tuzla bilim okulu , eğitim teknolojileri , microsoft akademi eğitimi , intel müzesi , bulut teknolojisi

Türkiye'de eğitimde teknolojiyi en iyi kullanan okullar arasında yer alan, Tuzla Bilim Okulu, Microsoft Bulut ve Rekabet Programları Genel Müdür Yardımcısı Onur Koç’u ağırladı.

İlk olarak Intel müze katını Doğa Okulu öğrencileri ile deneyimleyen Onur Koç, ardından dünyada Bulut bilişim nasıl konumlanıyor? Microsoft Açık Akademi eğitim programları ve uygulamaları nelerdir? gibi konular hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Ayrıca öğrencilerin Teknoloji ve Microsoft Education hakkındaki sorularını yanıtlayan Onur Koç, Intel Müzesi ve dersliklerinde yer alan ürünlerin eğitim ile buluşturulmasının son derece yaratıcı ve benzersiz olduğunu belirterek Doğa öğrencilerinin teknolojiye olan ilgilerini ve bu konuda ki bakış açılarını şaşkınlıkla izlediğini belirtti.