ONURSAL MECLİS BAŞKANLARIMIZ YENİ YILIN MECLİS BAŞKANLARINI SEÇİME HAZIRLIYOR

t-MBA Öğrenci Meclisleri onursal başkanları deneyim ve tecrübelerini 2016-2017 yılı başkan adaylarıyla paylaştı.

ETİKETLER : t-MBA meclis başkanları , doğa liseleri meclis başkanları öğrenci meclisleri , sibel solak

Geçtiğimiz yılın t-MBA Meclis Başkanları, 2016- 2017 Eğitim- Öğretim yılında yeni seçilecek meclis başkanlarına görevlerini devretmek için bir araya geldi. t-MBA Departman Yöneticisi Sibel Solak ve Öğrenci Meclisleri Başkanı Betül Erok koordinesinde gerçekleşen toplantıda, meclis başkanlarının bir sene boyunca gerçekleştirdikleri projeler ve kendilerine olan kazanımı üzerinde duruldu.

Gerçekleştirdikleri yüzlerce projenin gelecek iş hayatlarına olan yansıması ve dijital ortamda bıraktıkları sayısız eserler ile Onursal Başkan olarak yollarına devam edecek olan öğrencilerimiz, Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri yapılanmasından duydukları ayrıcalıklı memnuniyeti bir kez daha dile getirdi. Seçim sürecinde yeni başkan adaylarına verecekleri desteğin heyecanı ile toplantı son buldu.